Proiect Arena Apartments

despre-arenaapartments

1. PROIECT- ARENA APARTMENTS – proiect rezidential in sectorul 4

Arena Apartments este noul proiect rezidential dezvoltat de Media City, nascut din dorinta de a oferi un spatiu locativ curat, simplu si eficient compartimentat.

Situat in Cartierul Berceni, in spatele Grand Arena Mall, imobilul P+2+M cuprinde un numar de 38 de unitati, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, complet utilate la standarde inalte, cu dotari si finisaje moderne, de cea mai buna calitate.

Toate apartamentele au fost gandite sa se incadreze pentru cota de 5% TVA si sa poata beneficia de finantare in cadrul programului Prima Casa, avand suprafete utile cuprinse intre 32 mp si 77 mp si preturi ce pornesc de la 28.000 euro + TVA.

Fie ca esti adeptul stilului de amenajare minimalist sau traditional, la noi vei gasi intotdeauna apartamentul in care sa-ti implinesti visurile.

2. DEZVOLTATOR

Prin ansamblul Arena Apartments, compania MEDIA CITY, continua cu succes seria proiectelor rezidentiale dezvoltate in ultimii ani in Bucuresti si imprejurimi.
Pentru noi viitorul este deschis si constituie o provocare, avand ca obiectiv autodepăşirea şi preocuparea continuă pentru cresterea nivelului standardelor de confort şi de calitate.
Preţuim transparenţa, seriozitatea şi mobilitatea, fiind gata oricând să ascultăm şi să dăm curs celor mai exigente dorinţe ale clienţilor noştri.

3. LOCALIZARE

Arena Apartments se afla situat in cartierul Berceni, in spatele Grand Arena Mall, amplasat in proximitatea strazii Drumul Postalionului, o zona in plina dezvoltare, aerisita, frumoasa, curata, care ofera un mediu sanatos de viata. In imediata apropiere se afla Selgros, Hornbach, Carrefour, Decathlon si multe facilitati.